Baguette de pollo

Baguette de pollo mexicano
Stokbrood wordt in Mexico vaak gemarineerd in gesmolten boter met peterselie en knoflook. Dit recept is een heerlijk recept met verse ingrediënten en veel verschillende smaken. Echter zal ik u ook nog wat alternatiefen geven.

Wat heeft u nodig van Beso de la muerte?
-
 Beso kruidenmix
- Hete kipkruiden
- Chipotle saus
- Jalapeño saus

Bereidingswijze
1
: Marineer de kip met de hete kip kruiden en beso kruiden en 1 ei. Haal ze hierna door de bloem en paneermeel.
2: Smelt een klontje roomboter en meng het met de peterselie en knoflook. 
3: Snijd de ui en ontvel de avocado.
4: Voor ons guacamole recept klik hier.
5: Zet een klein steelpannetje op het vuur om de verse maïskolf op te warmen. Vul het pannetje met water tot de maïskolf ruimte heeft om te zwemmen. Voor de vermakkeling kunt u ook maïs uit blik gebruiken.
6: Giet een flinke hoeveelheid olie in een pan en laat het goed heet worden. Doe hier de gemarineerde kippendijen in en bak het eerst mooi bruin op hoog vuur en bouw hierna de hittebron langzaam af in het garingsproces.
7: Verwarm de oven op de gewenste temparatuur voor het stokbrood en bak deze af.
8: Wanneer de kip en stokbrood klaar zijn beleg het stokbrood dan met een flinke hoeveelheid guacamole, daarna de kippendijen, chipotle, Jalapeño, maïs, zure room en nacho chips. 
9: Wikkel het stokbroodje in aluminium folie en toast en nog licht een paar minuten in een ruime toaster.

Tips
1:
Er zijn zoveel verschillende sauzen te gebruiken in het mexicaanse eten. (Wij zetten soms ook de echte salsas rojas, salsas verdes in de special edition),
2: Rasp van de gebruikte citroenen de schil en besprenkel het als laatst over het broodje voor nog meer smaak
3: De kippendijen en stokbrood zijn een vrij droge combinatie. Voor de perfecte combinatie raad ik aan om lekker veel guacamole, zure room en hete sauzen te gebruiken. 

© 2020 - 2024 Beso de la muerte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel