Completos

Completos
De chileense variant van hotdogs. Deze worden vaak als lunch of goede tussendoor snack gegeten. 
Het recept en de bereidingswijze is supersimpel en is vaak binnen 15 minuten gemaakt.

Wat heeft u nodig van Beso de la muerte?
- Habanero saus

Bereidingswijze
1:
 Warm u gewenste knakworsten op in hun vocht in een pannetje op laag vuur. Zorg dat het niet gaat koken.
2: Snijd de ui fijn en de tomaat in blokjes.
3: Schil de avacado en verwijder de pit. Prak het daarna met een vork of stamper fijn en giet er een scheutje virgen olijfolie bij samen met de citroen wat zout en wat zwarte peper om op smaak te maken.
4: De mayonaise, ketchup en mosterd kunt u mengen met elkaar en er 1 sausje van maken. Wanneer u dit doet is het eigenlijk gewoon burgersaus. U kunt eventueel nog een klein schepje suiker toevoegen en een augurkje. 
5: Indien u voor honingmosterd kiest raad ik aan de sauzen niet te mengen en gewoon uw gewenste hoeveelheid saus op de broodjes te doen. Wanneer u de saus wel mengt raad ik aan om voor dijon mosterd te kiezen.
6: Verwarm de broodjes even op in de oven voor korte tijd. De bedoeling is dat ze niet krokant worden, tenzij u dit lekker vindt.
7: De traditionele topering is als volgt. Broodje>knakworsten>tomatenblokjes>avocado>ui>saus>habanero saus. Soms worden de tomatenblokjes ook als toplaag getopeerd. We vervangen de traditionele salsa verde voor onze habanero saus die erg goed bij dit broodje past.

Tips
1: Voor een extra gevuld broodje is wat licht opgebakken zuurkool met zwarte peper ook heerlijk.
2: Gebruik geen harde broodjes.

© 2020 - 2024 Beso de la muerte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel