Vlamtosti gehakt

Vlamtosti gehakt met chimichurri of pebre



Vlamtosti gehakt met chimichurri of pebre.
Vlamtosti is onder de nederlanders erg bekend en zeker ook erg geliefd. Erg duur meestal en niet al teveel wat je krijgt. Daarom laat ik jullie een recept zien hoe je een lekkere grote vlamtosti maakt met 3 lagen. Uiteraard via de pan bereidt.

Wat heb je nodig van Beso de la muerte?
- Beso de la muerte kruidenmix
- Chimichurri of Pebre kruidenmix
- Alle 6 onze sauzen combineren goed met dit gerecht.
- Mocht u onze sauzen en kruiden combineren raden wij de milde versie van de kruiden aan.

Ingrediënten
-
Rundergehakt
- 1 el dijon mosterd
- 1 el tomatenpuree
- 3 sneeën brood
- Croma bakboter
- Chimichurri recept klik hier
- Of pebre recept klik hier
- Jonge kaas belegen
- Ham
- Beso de la muerte kruidenmix
- Beso de la muerte saus naar keus
- 1 el roomkaas (Makkelijk verkrijgbaar in winkel)

Bereidingswijze
1:
Smeer het brood in met smeerboter op de kanten waar je het brood op wilt toasten.
2: Kruid het gehakt met onze Beso de la muerte kruidenmix, 1 el dijon mosterd en 1 el tomatenpuree en eventueel de Beso de la muerte saus.
3: Bak het gehakt rul en zet op laag vuur.
4: Bak de ham lichtjes aan in een andere pan en keer het om, leg 1 plakje kaas verticaal op de ham en laat het smelten. Leg hierna het brood hierop en draai de totale massa om. Leg 2 plakjes kaas op het brood en laat het licht smelten. Vervolgens de gehakt en kwast het in met de chimichurri of pebre. Klap de 2 broodjes naar elkaar toe.
5: Toast het overige snee brood in een pan en haal de tosti uit de andere pan en smeer de bovenkant in met een halve eetlepel roomkaas. Leg hierop nog wat extra gehakt en smeer deze in met de chimichurri of pebre. Kwast ook licht hier de Beso de la muerte saus naar wens op.  
6: Doe hierop het laatste stuk getoaste brood.
7: Serveer de vlamtosti gehakt met een prikker.

Tips
- Brood toasten in de pan is een stuk lastiger dan het lijkt. Het kan al snel aanbranden of een gedeelte van het brood wordt niet mooi getoast. Zorg dus dat de croma bakboter goed goudbruin is en zorg zodra je de tosti omdraait om de andere kant te toasten dat dit gedeelte ook via de boter getoast wordt. Je kant natuurlijk ook altijd een beetje met het vuur spelen.
 

© 2020 - 2024 Beso de la muerte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel