6/10 🌶
Madame Jeanette sambal
Madame Jeanette sambal
De madame jeanette is de bekenste peper uit de Surinaamse keuken. Madame Jeanette komt voornamelijk alleen voor in sambal. Er wordt ook met de peper zelf gekookt, maar de madame jeanette sambal heeft natuurlijk meer smaak en is kant en klaar voor gebruik.
Inhoud
- 106 ml
- 212 ml
Pittigheid
- 6/10
Ingrediëntenlijst
Azijn, Olie, Knoflook, Ui, Citroengras, Gemberwortel, Zout, Suiker, 80% Madame Jeanette pepers.
-Dit product bevat geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen en E-nummers.
Voedingswaarde (per 100 ml)
Energie 25,6 kcal
Vetten 0,6 g waarvan verzadigd 0,2g
Koolhydraten 6 g waarvan suikers 4 g
Vezels 1,2g
Eiwitten 2,1 g
Zout 2,9 g
Gebruikingswijze
Een theelepel madame jeanette sambal doet het overal wel goed bij. Denk bijvoorbeeld aan:
- Kip
- Roti
- Surinaamse keuken
- Op een lekker broodje
- Door de soep heen
Voedselallergenen
Dit product bevat geen:
- Gluten
- Ei
- Vis
- Noten
- Lactose
- Schaaldieren
- Weekdieren
- Selderij
- Sesamsaad
- Sufliet
- Lupine
- Mosterd
Mocht je ergens anders allergisch voor zijn, stuur me gerust een bericht!
Bewaar advies
- Koel en donker bewaren.
- Na openen beperkt houdbaar in de koelkast.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Gewicht | 0,25 Kg |