5/10 🌶
Rawit Ketjap sambal
Rawit Ketjap
De rawit peper zijn erg kleine pepertjes die gemeen heet kunnen zijn. Erg populair in Indonesië en india. Deze sambal hebben wij in combinatie met ketjap en trassi gemaakt tot een perfecte sambal. De geur en smaak laten je snel denken aan de Indonesische cuisine. Wij hebben bij deze sambal de specerijen, ui, knoflook en trassi gefruit om een heerlijke extra smaak te geven.
Inhoud
- 106 ml
- 212 ml
Pittigheid
- 5/10
Ingrediëntenlijst
Azijn, Olie, Ketjap, Korianderzaad, Komijnzaad, Citroengras, Gemberwortel, Zout, Suiker, Trassi, Kurkuma, Knoflook, Ui, Salamblad, 75% Rawit peper.
Voedingswaarde (per 100 ml)
Energie 29,4 kcal
Vetten 0,8 g waarvan verzadigd 0,5g
Koolhydraten 9,4g waarvan suikers 6g
Vezels 1,7g
Eiwitten 2,2 g
Zout 2,9 g
Gebruikingsadvies
Het is erg belangrijk of zaadjes ui, knoflook en trassi een bepaalde smaak te geven door ze eerst te fruiten of roosteren. Daarom is deze sambal erg lekker te gebruiken bij:
- Rijst
- Saoto soep
- Indonesische keuken
Voedselallergenen
Dit product bevat geen:
- Gluten
- Ei
- Lactose
- Selderij
- Sesamsaad
- Sufliet
- Lupine
Mocht je ergens anders allergisch voor zijn, stuur me gerust een bericht!
Bewaar advies
- Koel en donker bewaren.
- Na openen beperkt houdbaar in koelkast.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Gewicht | 0,25 Kg |